Premium Excellent

Premium Puppy Excellent

De groei is een belangrijke periode in het leven van een hond. Tijdens deze periode wordt de basis gelegd voor een gezond leven. Het is dan ook van essentieel belang dat uw hond in deze periode een voeding binnenkrijgt met de juiste voedingsstoffen en in de juiste onderlinge verhoudingen.

Premium Puppy Excellent is een hoogwaardige en geperste Premiumvoeding voor pups vanaf 3 à 4 weken tot een leeftijd van 6 maanden. Met deze tarwegluten vrije voeding legt u de basis voor een goed ontwikkelde, gezonde en sterke hond.

Dankzij een uitgekiende samenstelling met daarin zeer licht verteerbare grondstoffen wordt het maag-darmkanaal van uw pup ontlast en vermindert u hiermee de kans op spijsverteringsproblemen. Bovendien zorgt de ideale fosfor/calcium verhouding voor een optimale ontwikkeling van botten en gewrichten. Uw pup krijgt een gelijkmatige opbouw en zal evenwichtig opgroeien tot een volwassen levenslustige hond.

Bevat géén chemische geur-, kleur- of smaakstoffen.

Analyse     Vitamine (per kg)  
Ruw eiwit 28.0 %   Vitamine A 20.000 IE
Ruw vet 15.0 %   Vitamine D3 2.000 IE
Ruwe celstof 3.0 %   Vitamine E 200 MG
Ruwe as 6.0 %   IJzer (IJzersulfaat) 50 MG
Calcium 1.4 %   Jodium (Calciumjodaat) 1.5 MG
Forfor 0.9 %   Kobalt (Kobaltcarbonaat) 0.5 MG
Vocht 9.0 %   Koper (Koper(II)sulfaat) 5.0 MG
      Mangaan (Mangaan(II)oxide) 20.0 MG
      Zink (zinkoxide) 65.0 MG

Samenstelling
Rund, gepofte mais, melkpoeder, bietenvezels, zalmolie, vet van gevogelte, lijnzaad, lecithine, FOS fructo-oligo-sacchariden, omega 3 en 6 vetzuren, vitaminen, mineralen en spoorelementen.

 

← back